Thursday, 27 September 2012

one small happy family~


Assalamualaikum.
hai mama, ayah and aek . fa rindu sangat2 kat mama, ayah and aek . fa harap satu hari nanti mama, ayah and aek boleh bace blog fa yang buruk lagi hodoh lagi selekeh ni . hehehe . fa dah lame dah buat blog ni . just fa tak bagi tau mama . fa memang nak bagitau mama sebab kalau2 mama boring and nak tau stylelife fa dekat kampus nie cemane . boleh lah mama tengok blog fa nie. fa ade jugak update kalau fa pergi mane2,buat ape and ape2 lah .mama kan jauh dari fa . mama boleh tau macam mane stylelife fa dekat johor nie melalui blog fa . huhuh .sekarang fa dah bersedia bagi mama bace blog fa . banyak dah fa update post pasal life fa selame fa menjadi seorang mahasiswi di dalam kampus uthm ni . banyak story suka, duka, senang, susah yang fa lalui fa cerite dalam blog ni . fa buat blog ni pun sebab fa tengok adah dengan mawar buat mase sem berape entah . then, fa teringin nak buat tapi fa pikir kalau fa buat pun . fa ni bukannye pandai membebel dekat blog ni . blog ni untuk orang yang banyak bercerite and rajin update . macam diorang tuu . heee >,< fa ni kalau time rajin . haaaahhhhhhh 5-6 post sekali dalam satu masa . kadang2 kalau datang huruf M besar tu kalau boleh blog ni  bersawang, berhabuk, berkeladak, berhantu . dah lame dah blog fa ni jadi camtu . sebab ade sekali tu fa pernah tak update selama 4 ke 5 bulan . bukak pun untuk tengok . bukan update pun . kalau orang yang suke dengar cerite fa ni . die bace lah . ade yang tak suke . sesape yang pemblogger yang terkenal kat luar tu . tak hengen pun nak pandang blog fa ni . teringin lah jugak nak tengok kalau2 irine nadia ke fatin liyana ke maria elena ke yang peng"follower" setia blog fa ni . wahh ! terkenal gue~ erm . mama fa baru je bagi link blog fa dekat mama . fa harap . kalau ma ade mase . ade waktu . ade kesempatan . free . boleh lah jadi follower blog fa . huhuhuh .mama bace keh :)

the most important is

 i love and miss you'll so much and you'll are my soul :')



papito~
 
    
love them
           
peace
         
aek
hoiii buat ape belakang tu haaa ! heee>,<
mamita~
     
dats me . uuuuu !
  
muaaahhhh !


     
2 anak dare melekat dekat ayah

sayang semue :)


and you also my soul!

my soul !

No comments:

Post a Comment