Sunday, 8 July 2012

Happy birthday mama !

Assalamualaikum 
Haii ..ni aku nak bagitau yang tanggal 8 July 2012 ni adalah kelahiran seorang insan yang bergelar MAMA kepade due orang anaknye iaitu Effa Izzura & Effifa Efira ..MAMA punye beday hari ni yang ke 52 tahun ..haaa make a wish ! heee >,< ..di kesempatan ini, fa nak ucapkan happy beday mama ..fa sayang sangat2 kat mama dan mama akan sentiase ade kat dalam hati fa ..fa mintak maaf sangat2 sebab tak dapat balik celebrate beday mama same2 sebab fa kat sini bnyak program yang fa nak kene join ..so, fa dapat wish melalui pesbuk,belog ngan twitter je ..HAHAHA ! henfon fa pun tak dapat gune ..by the wayy ..fa SAYANG sangat2 kat mama ..fa rinduu mama :'( bubye !

ni mama saya yg paling cantik sekali 

we love mama

ni love fa bagi kat mama dlm pesbuk

No comments:

Post a Comment