Tuesday, 3 July 2012

aktiviti time boring -,-'


hellow babe..
aku nak bagitau ni yang aku baru je dapat gambar budak2 kelas 3DAA ..dah tua rupenye kitorg .dah ade 3 depan die .hehehe ..dalam kelas keusahawanan tadi boring sangat ..tu yang dapat gambar kelas terus stalker and belek2 gelagat semua budak kelas masing2 ..ade yang happy, sedih, terkejut, tak suke, serius, takde perasaan, mengada2, ayu, hehehe ..semua nye ade lah..


…..TAPI yang PENTING, aku SAYANG sangat2 dekat semua budak2 kelas aku ..diorang tula KAWAN TERBAIK aku ..my second femeli >,<

No comments:

Post a Comment