Saturday, 11 August 2012

motif ?


Nii haa video yg haziq, adah, awie, mawar and kak ika perhangatkan kat KFC mase nak balik dari berbuke kat Putrajaya ..serius aku tak tengok lagi video nye ..keluar kat home aku tapi aku tak on pon video tu ..aku ingat hape bende ntah kan ..mcm tak penting je ..aku biarkan jela ..rupe2nye video ni dah ramai viewer ..dah meletop kat youtube ..aku ni ketinggalan zaman .haha ! bile dorang bercerite mcm best pulak kan ..nak2 lagi tengok muke haziq bile die ajuk2 muke pompuan yg kat dlm video tu ..aku pun tergelak ..tapi aku tak tengok ..balik dari tu je adah tunjukkan ..sumpah sakit doe pompuan ni ..mcm ade yg tak kene je ..tetibe post video die kat youtube ..kalau sakit mate ..buat lah sakit mate betul2 ..tak payah nak menggedik muncung2 bagai ..pastu nak upload dalam youtube ..kelakar gile ..haaa ni aku ade upload video kat blog aku ..tengok laa ..punye sakit hati aku ..tp tergelak bile die buat camtu ..aku nak tau MOTIF die je ..haha !


No comments:

Post a Comment