Monday, 25 July 2011

shock~

ehem2...hyep2..nih aku nak citer pasal aku ngan mirazman drive thru kat mcD..satu umah dorang tu pesan mcD..jus imagine kalau dah satu umah tu ade 9 org kalau nak pesan makanan.. of kos banyak gile larh..sorang pesan sampai 2 or 3 item..pergh.! tapi best sesangat..hahaha ! kitorang kenekan staf2 kat mcD tu..kitorang pesan lebih 15 item..yang nih aku shock !! giler..guess what ?????????.....RM111.50 harge yg kitorg pesan2 sume tu..pergh ! 1st time kot aku drive thru harge sampai ke tahap tu..menggelabah staf2 mcD tu wat keje..hahaha ! aku ngan mira dah tergelak terbahak2 kat dlm kete..staf2 mcD tu tengok je..kessiiiannn.! HAHAHA ! kelakar larh biler tengok dorg gelabah..hurm..sorie larh ye staf2 mcD..kitorg tak matang lagi..guraw2 jee..huhuhu..chill suda..8) aku siap bole matikan enjin lagi..punye lame tunggu dorang wat keje2 tu..hehee..dah abes tu..kitorg pon bla la..blek umah kire maseng2 punye :) k larh dah habes la citer pasal kat mcD..papai..daaa~~
nih BIG N TASTY . its mine !!

az punyer..BIG MAC.

lela punyer ! DOUBLE CHEESE BURGER

sume2 punyer !

miraz..fatin n afi punyer..BUBUR AYAM !

sume2 punye juge :))
guess what ?? kitorang beli punye beli..dapat free nih..hahaha ! bole laa~

No comments:

Post a Comment