Sunday, 17 April 2011

haRi penoh deBaRan....

gadis ayu ^^
muka nya :)
presenter cemerlang la sgt ^^
kat pokok g tuh akak mawar ^^

b'gamba lepas abes present 
  
waktu ary debaran tuh.! huhh.!






 
ahli2 group aQ
Waktu presentation agame, aQ ngn daydeQ yg kene presenternye… ktorg da cabot undi smalamnye…huiissshhh.! Pening pale otak aQ nak jadi presenter…kecott sgt perot aQ..hehehe..:) mase tgh present tuh aQ da xigt ape bende daa..da xheran ngn malu..heheh..membe2 aQ ckp aQ present best, tp  pade aQ mcm org bodo jee rasenye kat dpan tuh..huhh.! yang aQ kesian kat adaQ n mawar laa…dorang yg kene wat sume…pas tuh kene marah lg ngan ahli group yg pmalas…geram jee aQ…da arr name atas skali..bajet ketue kumpulan…tp 1 bende pon xwat…da arr aQ present pon dye xtgok…hmmm..xtaw laa ape nak jd…sabo je la……..k arrr tuh jee pon aQ nak cite…c u’ll yea..!

No comments:

Post a Comment