Wednesday, 23 March 2011

naPe ye..??








kadang2..aQ t'tnye2 dlm diri aQ nyh..nape ye perangai aQ teruk even ngn family or kawan2..bkn aQ rase xb'syukur..tapi nape mesti aQ.? aQ nyh jahat..kurang ajar..keras kepale..tak boleh tolak ansur..mulut ckp lepas..bad mood jee..semue -ve ade kat aQ nyh..aQ tak nak bende2 tu ade kat aQ tapi..hmmm aQ tak tau laa..bile aQ pikir balek..aQ sedih nape perangai aQ t'lampau teruk..dari kecik aQ kene rotan,kene belasah,kene pukul n kene marah ngan mama..tapi perangai aQ tetap same..berubah aQ tuh sekejap je..pastu jadi setan balek..hmmm sedih sangat bile perangai semulajadi tu -ve..susah nak berubah walaupon kene rotan macam mane sekali pon..bile aQ pikir2 kan balek..pengaruh sekeliling kuat sangat..dan aQ b'kawan dgn budak2 sosial yg t'lampau..huhh.! :(









*to my beloved family : effa nak mintak maaf sgt2 sebab selame nyh effa byk saket kan aty mama n ayah..effa tak berniat langsung nak buat mama n ayah kecewa..effa cube jadi anak yg t'baik tapi tak boleh..tapi effa harap 1 ary nanty mama n ayah bangga dapat anak macam effa izzura..hehehe..sayang semue..<3








*to my beloved frens : aQ mintak maaf sebab aQ byk sangat2 buat korang saket aty..buat korang tacing..buat korang marah..aQ sedih sangat dengan keadaan aQ macam nyh..aQ harap aQ boleh berubah 1 ary nanty..:)






No comments:

Post a Comment